Франция и Тунис се сблъскват един срещу друг в мач от група

...
Франция и Тунис се сблъскват един срещу друг в мач от група
Коментари Харесай

Тунис ще опита да направи чудо срещу Франция

Франция и Тунис се сблъскват един против различен в мач от група " D " на Световното състезание в Катар. Срещата ще се организира на стадион " Едюкейшън Сити " и стартира в 17 часа. 

" Петлите "  имаха доста проблеми с травми, които започнаха преди Мондиала и продължиха след неговото начало. Отборът обаче се оправя чудесно и записа две победи. След триумфа с 4:1 над Австралия пристигна успеха с 2:1 над Дания, при която с два гола се регистрира Килиан Мбапе. Освен това отборът на Дидие Дешан играе футбол, който радва окото.



Дешан ще има опция да даде отмора на част от главните си играчи, защото тимът си е обезпечил класиране за идната фаза и съвсем несъмнено ще приключи преди всичко в групата. Той може да бъде преместен от върха единствено от Австралия, само че преди последните срещи изоставането на " кенгурата " в головата разлика е шест попадения.
 Решителен конфликт сред Австралия и Дания
Решителен конфликт сред Австралия и Дания

Нищо с изключение на победа не устройва Дания в мача против австралийците

Отборът на Жадел Кадри има една точка след първите си два мача. След нулево тъждество с Дания и загуба с 0:1 от Австралия възможностите на отбора да продължи в идната фаза са минимални. Африканците имат потребност от победа над Франция и удобно развиване в другия мач.

За някогашната френска колония Тунис мачът ще е по-специален. Десет от националите на африканския отбор са родени във Франция. Някои от тях бяха юношески национали на " петлите ", а двама са с двойно поданство. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР